Lezajlott az elnökségi tisztújítás, közhasznú jogállást kapott az ÜDE Egyesület


Egyesületünk elnöke a következő 5 évben is dr. Gerő Tamás ügyvéd lesz. Gratulálunk Elnök úrnak, és sok sikert kivánunk a további 5 évre! 

Korábbi elnökségi tagjaink közül dr. Méhes Dávid Dániel, dr. Lőrik József Balázs, dr. Till Veronika és dr. Sándor Péter további 5 évre elnökségi tagi tisztséget fognak ellátni.

Elnökségünkben új tagként köszönthetjük dr. Bárándy Pétert, dr. Kadlót Erzsébetet, dr. Sziklai Jánost, dr. Sziklai Tamást és dr. Hanák Andrást. Sok sikert kívánunk Nekik az elnökségi munkájukhoz. 

A felsorolt nevekkel elnökségünk a korábbi 9 főről 10 főre bővült. Az egyesület módosította az Alapszabályát.  A módosított Alapszabályt a Fővárosi Törvényszék jóváhagyta, és 2021. november 24. napjától közhasznú jogállású lett az ÜDE Egyesület.

Elnökségünk a jövőben is törekedni fog arra - amennyiben a COVID-19 járvány és az ahhoz kapcsolódó korlátozások megengedik - hogy interaktív, az ügyvédi és jogászi világot foglalkoztató releváns tartalmakat gyártson illetőleg ezekkel kapcsolatos konferenciákat tudjon szervezni. 


Adatvédelmi tájékoztató

Ügyvédekkel a Demokratikus Jogállamért Egyesület
© 2024 Minden jog fenntartva.

Weboldal készítés: WebQuest