Közlemény


Tisztelt Kollégák!

 

Köszönjük szépen, hogy ajánlásaitokkal támogattátok az ÜDE jelöltjeit a kamarai választásokra! Ahogy már ti is tudjátok, az ÜDE jelöltjei indulnak több fontos, meghatározó tisztségért, így tagjaink közül kerülhetnek ki elnökségi tagok, több fontos bizottság tagjai, MÜK küldöttek, és lesz elnökhelyettesünk is. Ez utóbbi tisztséggel kapcsolatos döntésemről szeretnélek elsőként benneteket tájékoztatni.

Először is köszönöm, hogy ajánlásotokkal támogattátok a jelölésemet az elnökhelyettesi tisztségre. Ezennel bejelentem, hogy az ÜDE céljai és értékeinek hatékony képviselete érdekében ettől a jelöléstől Dr. Katkó Anna javára a mai napon visszalépek.

Anna szakmai tapasztalata, eddigi kamarai életpályája és a személyes barátságunk is garanciát jelent számomra, hogy elnök-helyettesként hitelesen tudja képviselni az ÜDE értékeit. Dr. Katkó Anna 2002.-től 2014.-ig a BÜK Etikai Bizottságának a tagja, 2010.-től 2014.-ig a BÜK Felvételi Bizottságának a tagja, 2010-től 2014-ig a MÜK Teljes ülésének tagja, valamint a MÜK II. fokú Fegyelmi Bizottságának a tagja volt. 2011. évben a Budapesti Ügyvédi Kamarától Eötvös Károly díj szakmai elismerésben részesült, 2014.-től pedig a BÜK egyik elnökhelyettese. Meggyőződésem, hogy Anna tapasztalatára és munkájára támaszkodhat majd az új generációs kamarai vezetés

Szintén köszönöm támogatásotokat a BÜK elnökségi tag, oktatási bizottsági tag és MÜK küldött jelölésemhez. Meggyőződésem, hogy ezeken a tisztségeken keresztül megfelelő módom lesz kiállni az ÜDE által képviselt értékekért és célokért, megfelelő rálátással, valamint befolyással lenni a Kamara munkájára.

Kérem szépen a támogatásotokat Dr. Katkó Anna elnökhelyettessé,dr. Komlódi Gábor és jómagam elnökségi taggá választásához, valamint az összes többi ÜDE jelölt támogatását. Képviseljük minél több fórumon – remélhetőleg minél több ÜDE taggal együtt – a jogállami értékeket!


Adatvédelmi tájékoztató

Ügyvédekkel a Demokratikus Jogállamért Egyesület
© 2024 Minden jog fenntartva.

Weboldal készítés: WebQuest